Hytteutleie ved sjøen

Idylliske Grønavikjo i Kråko hytteområde

Vi kan tilby ukesleie av et idyllisk rorbu i Kråko hytteområde.

 

Rorbua har byggeår 2016 og er topp morderne med alt inventar for å tilbringe flere uker i alle sesonger uten å mangle noe.

 

Vår rorbu består av en enhet over 3 etasjer. 3 romslige soverom med tilsammen 8 gode sengeplasser + en sprinkelseng.

Rorbua har 1 bad, 2 toalett, vestvendt stue og kjøkken med induksjonstopp, oppvaskmaskin, komfyr og ellers alt inventar. 

Trådløs fiber-internet, TV med en utvidet kanalpakke fra Altibox, Vaskemaskin, Tørketrommel, Sittegruppe på balkong. Alt i gjennomgående høy standard.

Kan bestilles for en eller flere uker.

 

Leiepris varierer etter årstiden. Sjekk sensongprisene under booking eller ta kontakt med oss eller BORKS Feriehus om du lurer på noe.

BORKS.png

Fiskemuligheter finnes like utenfor vinduet og den store nøst-porten, men vi anbefaler å bruke den medfølgende båten ut i havåpningen, bare 10 minutt utover i medfølgende båt. Skjergården i Fitjar har flere ganger blitt omtalt av Båtmagasinet som en av Norges flotteste skjærgårder.

 

Nyt fredelege dager i sjøkanten med båten liggende i brygge like ved…..

 

Båt kan leies for et lite tillegg til ukesleien og kan benyttes fritt både til fiske, bade og båtturer. Nyt det nære øyriket…… 

Beliggenhet:

 

Grønavikjo ligger helt i begynnelsen av Kråko, ca 3.5 km fra Fitjar sentrum, i et regulert hytteområde i sterk utvikling.
 

Rorbua har en unik beliggenhet i Grønavikjo, med svært gode solforhold. Båtplassen ligger like ved i felles bryggeanlegg m/utrigger, godt i le for havet utenfor.

Det sies at Fitjarøyane "har like mange øyer som året har dager" - et eldorado for fiske, kajakkpadling, båtliv og annen rekreasjon. Flott natur kan òg oppleves i turløypene opp til Fitjarfjellet.

Ca. 5 minutters kjøretur til Fitjar sentrum, med et godt utvalg med butikker samt hotell, restaurant, post, bank. lege m.m

 

 

Adkomst:

 

Fra Fitjar sentrum, følg veien sørover mot Vestbøstad, og ta til høyre ned mot Kråko i krapp sving. Ta deretter veien inn til høyre mot Kråko sjøhytteområde, og følg veien rett frem til du kommer ned til sjøen og Grønavikjo. Rorbua ligger inn til venstre i havnen.


Kartet på kontakt-siden vår leder deg frem til Fitjar Sentrum.

 

Ca. 1,5 timers reisetid fra Bergen, og 2,5 timer reisetid fra Stavanger

 

 

Hva finnes på Fitjar:

 

I Fitjar sentrum finnes per i dag to dagligvareforretninger med lang åpningstid, MIX-kiosk, café, jernvareforretning, bank, post i butikk, apotekutsalg, blomsterbutikk, døgnåpen bensistasjon, kultur og idrettsanlegg m.m.

 

Vis flere bilder
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now